蜜桃麻豆91_欧美日韩国产精品一卡_伊人久久大香线蕉综合75_久久精品女人的天堂av

新編英語語法教程答案,新編英語語法教程6電子版

  • 英語語法
  • 2024-12-26

新編英語語法教程答案?Anxiety carries with it suggestions of worry and fear. 【it是指anxiety】1.首先看前面部分 Anxiety carries with it suggestions 這里的結構是 sth. carries sth. with it= sth. carries with it sth.兩個sth.表示的是不同的東西,那么,新編英語語法教程答案?一起來了解一下吧。

新編英語語法教程PDF

不定式與它修飾的名詞是邏輯上的動賓關系,且主語是不定式中的動詞所表示動作的邏輯主語是不定式中的動詞所表示動作的邏輯主語或在句中能找到其邏輯主語,用主動表示被動。

麻煩對這個語法解釋配合兩個英語例子來闡述一下,以便好理解

謝謝問題補充:

或在句中能找到其邏輯主語,用主動表示被動

這部分麻煩主要配點句子講解一下,ok?

答: 1.I have some clothes to wash this afternoon.

不定式:to wash ,和它修飾的名詞:some clothes, 是邏輯上的動賓關系(to wash some clothes)

且主語I 是不定式中的動詞所表示動作的邏輯主語:(I wash some closthes)。在這種情況下,用不定式的主動形式:to wash. 否則(I不洗,拿去讓人洗,則應用被動to be washed): I have some clothes to be washed this afternoon.今天下午我有些衣服要拿去洗。

2. He gave me some books to read.

不定式:to read ,和它修飾的名詞:some books, 是邏輯上的動賓關系(to read some books)

且在句中能找到其邏輯主語me 是不定式中的動詞所表示動作的邏輯主語:(I read some books)。

英語語法糾正在線

選擇題

1.He doesn’t like meat .

A.a lot B.a littleC.at all

答案:C

2.—What are you in?

—I’m in Three.

A.class, classB.class, Class C.Class, Class

答案:B

填空

1. We must brush our (牙齒)before going to bed.

答案:teeth

2.Don't_______(借)money to Andy any more!

答案:lend

新編英語語法教程答案第六版

我也買了章振邦的書,學生用書用中文講解,習題沒有答案。教師用書用英文講解,帶有習題答案。如果你是用來學習建議用學生用書,但我個人認為張道真的《實用英語語法》解釋的更詳盡透徹,只是該書的練習冊要另買。我是學英語專業的,這兩本書我都在用。

新編英語語法教程6電子版

I.1Yesterday 2.Festival3. morning4. wooded 5. path. 6.rain

人文英語4邊學邊練答案帶題目

Multiple choice:

1) Kate and her sister went on holiday with a cousin of theirs.

2) These wild flowers are so special I would do whatever I can to save them.

3) Dr. Black comes from either Oxford or Cambridge. I can't remember which.

4) Few pleasures can equal that of a cool drink on a hot day.

5) Sarah hopes to become a friend of whoever shares her interests.

6) Tom's mother kept telling him that he should work harder, but it didn't help.

7) It is a fact that English is being accepted as an international language.

8) It is generally considered unwise to give a child whatever he or she wants.

9) It was only when I reread his poems recently that I began to appreciate their beauty.

10) What a pity my new computer doesn't work! There must be something wrong with it.

11) The woman made it her duty to look after all the helpless children in the village.

12) As is known to all, the moon travels round the earth once a month.

13) If you don't understand the word, why don't you look it up in the dictionary?

14) Carol said the work would be done by October, which personally, I doubt very much.

15) They want to know what they can do to help us.

16) Alice received an invitation from her boss, which came as a surprise.

Error correction.

1) The furniture is theirs, but the house is ours. Answer: Using the correct possessive pronouns.

2) The dog is lying on its back, but I can't tell whether it's dead or not. Answer: Using correct possessive pronouns and verb agreement.

3)I've bought several paintings of him. Answer: Using correct possessive pronouns in雙重所有格結構.

4) The professor interviewed the applicant himself. Answer: Rearranging the sentence to maintain proper subject-verb agreement.

5) She has nothing to say for her. Answer: Using the correct reflexive pronoun when referring to the subject.

6) We were ourselves beside ourselves with joy. Answer: Correcting the idiom used.

7)He always conducts himself like a scholar. Answer: Using the correct reflexive pronoun for the verb conduct.

8)The sky has rained itself out. Answer: Correcting the use of reflexive pronoun.

9)Jane and he collaborated on a new novel. Answer: Using the correct pronoun as the subject.

10) No one but myself really understands him. Answer: Correcting the use of the possessive pronoun.

11) No one but she knows Russian. Answer: Using the correct possessive pronoun when referring to the subject.

12) I saw him waving a flag in the crowd. Answer: Correcting the use of the pronoun as the object of the verb see.

13) The reward was divided among us three, George, Tom, and I. Answer: Correcting the use of the pronoun when referring to the subject.

14) You probably know to whom I am referring. Answer: Correcting the use of the relative pronoun when referring to the object of the verb know.

15) Could it have been him whom was injured? Answer: Using the correct relative pronoun when referring to the subject in a relative clause.

16) We agreed to accept whomever they thought was the best foreman. Answer: Correcting the use of the relative pronoun when referring to the object of the verb agree.

17) Of all we men whom I think should be available for office, Thompson is the first who comes to mind. Answer: Correcting the use of the pronoun when referring to the subject.

18) I cannot tolerate such men as him. Answer: Correcting the use of the pronoun when referring to the object of the verb tolerate.

19) They deferred his going home on furlough (休假)until next month. Answer: Correcting the use of the possessive pronoun when referring to the object of the verb defer.

20) Settle the question with whoever wrote the report. Answer: Correcting the use of the relative pronoun when referring to the object of the verb agree.

以上就是新編英語語法教程答案的全部內容,教材只是有無答案的區別,后面那兩個人的講解就比較多,習題少,前面的是章振邦的是習題很多,講解一般。不過都很厚。當年學振邦的書老師一節課可以講80頁。牛。學語法就用薄冰的吧,講解比較詳細例子多。習題少點。薄冰的書名叫:《薄冰高級英語語法》,一般我都是當字典用的,很少翻。

猜你喜歡

主站蜘蛛池模板: 一区二区三区四区视频在线观看| 91精品国产91久久久| 久久精品无码中文字幕| 国产精品久久在线观看| 日本一区二区三区视频在线播放| 国产精品视频网站| 国产日韩亚洲欧美在线| 91老司机精品视频| 国产精品美女久久久久av超清| 青青青在线观看视频| 日韩中文字幕网站| 日韩视频精品在线| 欧美中文字幕在线观看| 久久久久国产视频| 国产伦精品免费视频| 欧美日韩另类丝袜其他| 日本亚洲欧美三级| 日韩最新av在线| 国产精品视频免费在线| 成人精品视频99在线观看免费| 欧美日韩免费高清| 97精品久久久| 久久人人爽人人爽人人片av高请 | 欧美日韩国产精品一区二区| 日韩欧美精品一区二区三区经典| 久久精品午夜一区二区福利| 国产在线日韩在线| 不卡视频一区二区三区| 国产精品爽爽ⅴa在线观看| 国产精品高清在线观看| 国产精品com| 99久久久精品视频| 国产欧美久久久久| 亚洲一区精品电影| 中文视频一区视频二区视频三区| 亚州成人av在线| 日韩视频一区在线| 国产精品视频色| 亚洲一区尤物| 狠狠干 狠狠操| 99精品一级欧美片免费播放|